Najava: 2. BRM Mura 200 – Štrigova 2017

CAM06376Pozivamo Vas na 2. ovogodišnji brevet iz BRM kalendara, 08. travnja 2017. u Štrigovu. Start u 8 sati iz dvorišta kavane “Kult”.

Staza je duga kojih 218 km i proteže se uz i niz Muru prolazeći pri tom kroz 3 države, Hrvatsku, Sloveniju i Austriju. Start je u kavani “Kult” u centru Štrigove od 8 sati, a na istom mjestu je i cilj do najkasnije 21.30 sati. Startnina je 70 kn (10 eur).

Start je zajednički zatvorenom vožnjom do graničnog prelaza na 3. kilometru. Do 16.-og kilometra u Veržeju je trasa jednaka prošlogodišnjoj.Tada skrećemo desno prema Murskoj Soboti preko mosta na Muri. No, odmah nakon prelaska mosta u Dokležovju na rotoru skrećemo lijevo u smjeru Bakovci. Tamo u zavoju ne sljedimo za Mursku Sobotu, već popreko nastavimo ravno za Krog. Prijeđemo nadvožnjak preko auto ceste i kroz niz zavoja u Krogu izbijamo na glavnu cestu prema Radencima. Prolazimo kroz Tropovce i Tišinu. U Petanjcima, mjestu poznatom po izvoru Radenske, skrećemo desno u smjeru Gederovci / Cankova. Dalje vozimo skroz ravno sve do skretanja za Kalch u Sotini na 54.-tom km. Tamo je 1. kontrola u Okrepčevalnici “Šbüll”, točno na skretanju prema Austriji.  Do KT2 dvorac Seggau iznad Leibnitza slijedi kontinuirani slijed oštrih uspona i još bržih spusteva. Povrat nazad je po prošlogodišnjoj trasi preko Šentilja i Radgone do KT3 Dobrovniško jezero. No, dalje do Štrigove ne idemo kao prethodne godine preko Lendave, već direktno preko Črenšovci i Razkrižja, te savladavamo posljednji uspon na Banfi……Nakon završenog breveta slijedi kao i uvijek okrjepa i druženje.

Trasa i profili na linku:

https://www.bikemap.net/en/route/3858364-brm-200-strigova-2017-1-teil/

https://www.bikemap.net/en/route/3917467-brm-strigova-200-2-teil/

Pravila breveta

 Izjava HR

Liability statement
Karta / Map…
Roadbook
Ulaznice
Popis prijavljenih / List of participants

Prijave na e-mail: info@mbk-mura.hr do četvrtka 06.04. 23:59h.   Navesti ime i prezime, godina rođenja, adresa i broj mobilnog telefona za kontakt.

Startninu unaprijed možete platiti kupnjom “ulaznice” u caffe baru “Arcus” u Čakovcu ili on-line (gornji link), ali uz prethodnu prijavu podataka na e-mail.

Svi ostali prijavljeni na e-mail dobivaju ulaznicu na startu prilikom registracije i potpisivanja izjave.