Kako to radi DŠR Pliva

image002Piše: Siniša Babić

Dobar dan!

Onda!? Jeste li aktivni? Ak’ ne na biciklu onda bar u planinarenju, trčanju, plivanju, teretani, klizanju ili skijanju. Jeste li vidjeli stranice skijaške sekcije DŠR Pliva? Došli su na svoje, organiziraju izlete, oglašavaju i izvještavaju … prava milina.

Kad smo kod internetskih stranica, ponosno objavljem da su na početnoj stranici MBK Mura iz Čakovca postavili link koji vodi ravno na stranice naše biciklističke sekcije. Prepoznati smo kao udruga koja promiče biciklizam koji nije nužno natjecateljski. Cool!

Nadalje … . Bilo bi zgodno i korisno kada bi se oni koji su lani, oni koji budu i ove godine pohodili biciklističke izlete u našoj organizaciji, a nisu članovi DŠR Pliva, to postali. Kako pristupiti društvu te jednoj ili više sekcija piše ovdje. Da pojasnim. Rad društva financira se iz članarina, donacija, a glavnu novčanu injekciju daje Pliva Hrvatska d.o.o. U posljednjih godinu i par mjeseci inzistira se da se u sveukupnom članstvu društva poveća broj Plivinih zaposlenika. Time društvo opravdava postojanje i glavnu novčanu subvenciju od strane Pliva Hrvatska d.o.o. Osim toga članovi društva imaju pravo na pojedine beneficije. O tome ćemo kada krenemo na vožnje.

Ako ste primjetili, siječanj je skoro proletio. Veljača će još brže. Pokušajte na cestu ili šumske putove, kada snijeg okopni i blato se posuši, izaći barem malo pripremljeni.

Živjeli!