Najava: Brevet Pannonia 300

BRM Pannon 2016Turistički kompleks CIMPER, Mursko Središće 02.07.2016.

Pozivamo Vas na 4. BRM “Pannon 300″ koji će se održati 02.07.2016. u Murskom Središću sa startom u 06:00h.

Trasa je jednaka prošlogodišnjoj uz koju neznatnu promjenu. I opet trasa vodi kroz brojna hrvatska sela, uz samu mađarsko austrijsku granicu, djelomično rutom EuroVelo 13 (Željezna zavjesa). Kontrolne točke budu Petrovo Selo, Narda, Kiseg,  Koljnof i u povratku istim putem opet Petrovo Selo.

Promjene su u i samoj organizaciji. Turistički kompleks CIMPER je službeno zatvoren zbog stečaja. Iako je start i dalje na istoj lokaciji, restoran i bungalovi za noćenje ne rade. Eventualna noćenja se mogu dobiti u nedalekom pansionu ILONKA. Na raspolaganju nam ostaje veliki vanjski prostor, vanjski sanitarni čvor sa tušem, terasa sa nadstrešnicom i prostor recepcije na samom ulazu u kompleks.

Prva kontrolna točka bude u Mađarskoj, u Petrovom Selu na 77-om kilometru u već poznatoj nam rustikalnoj j gostionici “Nazdravlje”. Druga KT je u nedalekoj Nardi, mjestu pobratimljenom sa gradom Mursko Središće.

Slijedeća KT bude u mađarskom Kisegu, ali je promjenjeno mjesto. Neće biti u dvorištu ureda Hrvatske samouprave, već na atraktivnijoj lokaciji unutar Jurišićeve utvrde, korak – dva od nekadašnje kontrole u suvenirnici / info punktu. Naravno, Hrvatska samouprava Kisega je i dalje domaćin.

Dalje vozimo preko austrijskog Srednjeg Gradišća i stižemo u mađarski Koljnof / Kophaza na 4. KT do hrvatskog restorana “Levanda”. Objed je u cijeni startnine, a tekuća pitanja sponzorira Hrvatska samouprava Koljnofa. Nakon kraćeg odmora nastavljamo natrag istim putem, uz usputnu 5. KT ponovo u Petrovom Selu u gostionici “Nazdravlje”.

Cilj je “Pizzeria VURI” u Murskom Središću, odmah poslije mosta lijevo. Tu potvrđujemo kartone i dobivamo konzumaciju u vrijednosti 25 kuna.Čvrsta ili tekuća hrana, izbor je osobni. Pošto je radno vrijeme pizzerie do 24h, kasnije pristigli randonnueri kartone potvrđuju u CIMPERU. Tamo je moguće tuširanje, okrijepa za zakašnjele, a bude i nešto tekućeg uz zajedničko druženje, sve do 02:00h u nedjelju kada ističe vremensko ograničenje za završetak breveta.

U slučaju kiše nema nikakvih promjena.

Cijenu startnine je 100 kuna.

Prijave su do 30.06. 2016. do 23:59h na e-mail info@mbk-mura.hr. Molim u prijavi navesti standardne podatke: Ime, adresu, godište i kontakt broj mobitela.

Neće biti kraćeg maratona 150 i neće biti kombi vozila.

Dobro došli.

Što je Brevet…
Pravila Breveta…
Karta / Map…
Popis prijavljenih / List of participants
Roadbook
Gps:
https://www.bikemap.net/en/route/3067046-brm-pannon-300-2016-1dio/

https://www.bikemap.net/en/route/3107226-brm-300-pannon-2016-return/